WEST4WORK arbeidsmarktcongres  |  31 oktober 2023  |  Vives (campus Brugge), Brugge

inschrijven

Inschrijven is momenteel niet mogelijk.

Mijn gegevens:

Voornaam: *
Naam: *
E-mailadres: *
Tel / GSM:

Mijn organisatie:

Organisatie: *
Functie:
Adres:
Postcode: *
Gemeente:

Ik wens mij in te schrijven voor:

Akkoord: *

* Ik ga akkoord dat mijn gegevens opgenomen worden op een deelnemerslijst die wordt verspreid onder de organisatoren en deelnemers van dit evenement:
    
* Ik wil in de toekomst nieuws en informatie over WEST4WORK ontvangen:
    
* Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden bewaard en gebruikt door de organiserende partners¹ van WEST4WORK om dit event te kunnen organiseren.
* Ik ga akkoord met de privacyverklaring van POM West-Vlaanderen (te consulteren op https://www.pomwvl.be/privacy-policy) als organisator van WEST4WORK.

Door deel te nemen aan dit evenement verklaart u zich akkoord dat er beeldmateriaal van u kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door de partners¹ van deze editie van WEST4WORK. U kan op elk moment contact opnemen met west4work@pomwvl.be

¹ De organiserende partners zijn ABVV, ACV, Hogeschool VIVES, Huis van het Leren West-Vlaanderen, POM West-Vlaanderen, Provincie West-Vlaanderen, Stad Brugge, TUA West, Unizo, VDAB en VOKA.


Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies, gebaseerd op anonieme gegevens. We respecteren jouw privacy.